Om oss

Vi är inga proffs när det gäller bruk av jorden eller uppfödning av fjäderfän, får och getter. Däremot kan vi ståta med ett stort intresse och en mångårig erfarenhet av att påta i jorden och under vissa perioder ha vår egen uppfödning för husbehov.

Den här hemsidan kallas för Happy farmer eftersom vi upplever sådan glädje i den sysslan. Vi vill gärna dela med oss till andra som är intresserade och hoppas dessutom väcka intresset hos fler.

Webbutiken bygger på en väldigt speciell affärsidé. Vi söker inte efter de produkter som lockar till höga vinster. Om du är ute efter att få en blixtsnabb leverans ska du söka dig till en annan sajt. Däremot försöker vi presentera produkter som verkar vara vettiga och som vi gärna vill införskaffa för eget bruk.

Du kan få tag på det mesta på ett snabbare sätt i andra webbutiker. Däremot tycker vi att du ska jämföra priserna. Ofta är våra produkter bara hälften av priset. Du kan få vänta upp till 45 dagar för en del varor men det kanske inte spelar någon roll om du vill spara in det du betalar för snabbheten?

Vi inbjuder dig som tycker det är okej att vänta lite längre på din beställda vara men vill ha det lägsta priset till samma kvalitet!

back to top
Top

Varukorg

×