Integritet

happyfarmer.se överensstämmer med The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679.

Det betyder att vi är öppna gällande våra metoder för att spåra samt användningen av besökarens personliga data och du kan fritt undersöka exakt hur vi använder oss av dessa uppgifter.

På happyfarmer.se samlar vi in:

Vi samlar in dina kontaktdetaljer eftersom de är nödvändiga för att acceptera och genomföra din beställning, samt även för att försäkra oss om att du har fått din leverans.

Vi samlar in detaljer om din tekniska utrustning och ditt beteende på webbplatsen, för att vår butik ska kunna bli mer användarvänlig och för att anpassa våra butikstjänster för dig personligen (till exempel, för att automatiskt växla butiken till versionen för mobiltelefon).

Vår butik samarbetar med andra företag som hjälper oss att förse dig med den bästa servicen för dig. Dessa tredje parter använder sig även av en del av den personliga information du lämnar. Vi begränsar den data de kan ta del av till det allra nödvändigaste, så att de kan fullgöra sina åtaganden.

Om du fortsätter att surfa på vår webbutik efter att ha läst den här integritetspolicyn, så innebär det att du ger ditt medgivande till användningen av din personliga information för det syfte som har angetts ovan.

Om du inte är överens om dessa villkor, så ber vi dig att lämna webbplatsen.

Du kan maila oss på support@happyfarmer.se och be om:

Vi gör vårt bästa för att garantera säkerheten när det gäller din personliga information under tiden vi förvarar den och använder oss av den.

Tack för ditt samarbete!

back to top
Top

Varukorg

×