106/308LED Solcellsbelysning för utomhusbruk

Out of stock
(%)


LED-solljus utomhussolljus PIR-rörelsesensor 1/3 lägen Vattentät lampa för trädgårdsdekoration
Funktion:
1. Flerlägesbelysning: trelägesfunktion (knappomkopplaren styr trelägesarbetet, tryck för att växla mellan funktioner)
2. Batteritid över natten, inbyggt litiumbatteri med stor kapacitet: använder uppgraderat litiumbatteri med riktiga celler, cyklisk laddning för lång batteritid;
3. LED-ljuskälla, förbättrad täckning: fuktsäkra och vattentäta LED-lamppärlor, högkvalitativ, lång livslängd, gör elektriciteten mer energieffektiv, effektiv och säker, och batteritiden är mer varaktig;
4. Solar intelligent laddning. Den kan även laddas under svagt ljus, molniga och regniga dagar, och lampan kan laddas helt på 4-6 timmar;
5. Solcellspanelerna lagrar el även under molniga och regniga dagar. Intelligent induktionsljuskontroll, oavbruten kraft under regniga dagar. (automatisk laddning under dagen, automatisk belysning på natten);
6. Enkel bekväm, kan användas av äldre och barn.
Specifikation:
Produktstorlek: 155*110*53mm
Solpanel: 5,5V1,3W
Ljuskälla: 2835*106LED; 2835*308LED;
Batteri: 18650/1800mA
Vattentät klass: IP65
Certifiering: CE. FCC. ROHS, ip65
Testrapport: batteri 3D-testrapport, UL UN38.3/1 testrapport
Trelägesfunktion:
1. När det är mörkt kommer halvljuset inte att påverkas automatiskt hela natten, och lamporna släcks automatiskt när det är ljust;
2. När det är mörkt tänds det automatiskt, automatiskt starkt ljus inom 3-5 meter och tänds automatiskt när man går i cirka 20 sekunder;
3. När någon passerar inom 3-5 meter kommer lamporna att tändas automatiskt, och lamporna släcks automatiskt efter cirka 20 sekunder;
Paket:
1 x Solar Vägglampa
1 x solpanel
1 x 5m förlängningskabel
1 x Installationspaket
1 x Instruktion

There are no reviews yet

Write a Review

FRAKT & LEVERANS

Vi är stolta över att kunna erbjuda säkra transporter och leveranser. Inget betyder mer för oss än att stärka förtroendet hos våra kunder för de tjänster vi erbjuder. Vi kommer att fortsätta möta behoven hos alla våra kunder och leverera det som vi lovar.

Hur skickar ni paket?

Paketen skickas med olika lösningar beroende på vikt och storlek. Vi strävar alltid efter den billigaste frakten men ibland önskar kunden en snabbare leverans, vilket också påverkar transportkostnaden.

Hur är det med tull?

Vi är inte ansvariga för några tullavgifter när varorna har skickats. Genom att köpa våra produkter godkänner du att ett eller flera paket kan skickas till dig och kan få tullavgifter när de anländer till ditt land.

Hur lång tid tar frakten

Frakttid är främst beroende av distansen :till Europa får man räkna med mellan 10-30 vardagar. *Detta inkluderar inte 3-5 dagars handläggningstid

Har ni en spårningstjänst?

Ja, du kommer att få ett e -postmeddelande när din beställning skickas som innehåller din spårningsinformation. Om du inte har fått spårningsinformation inom 5 dagar, vänligen kontakta oss.

Min spårning säger: "ingen information tillgänglig för tillfället"

För vissa fraktföretag tar det 2-5 arbetsdagar innan spårningsinformationen uppdateras på systemet. Om din beställning gjordes för mer än 5 arbetsdagar sedan och det fortfarande inte finns någon information om ditt spårningsnummer, vänligen kontakta oss.

Kommer mina varor att sändas i ett paket?

Av logistiska skäl kommer varor i samma köp ibland att skickas i separata paket, även om du har angett kombinerad frakt.

Om du har några andra frågor, vänligen kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

ÅTERBETALNINGAR & RETURSPOLICY

Anullering av beställning

Alla beställningar kan annulleras tills de skickas. Om din beställning har betalats och du behöver göra en ändring eller avbryta en beställning måste du kontakta oss inom 12 timmar. När förpackningen och leveransprocessen har börjat kan den inte längre avbrytas.

Återbetalningar

Din tillfredsställelse är vår första prioritet. Därför kan du begära återbetalning eller omlämning för beställda produkter om:

  • Om du inte mottar produkten inom den garanterade tiden( 45 dagar vilket inte inkluderar 2-5 dagars handläggningstid), så kan du begära en återbetalning eller en ny leverans.
  • Om du har fått fel vara kan du begära återbetalning eller förnyad leverans.
  • Om du inte vill ha produkten du har fått kan du begära återbetalning men du måste returnera varan på din bekostnad och varan måste vara oanvänd.

Vi återbetalar inte om:

  • Din beställning inte kommit fram på grund av faktorer som beror på dig (dvs. att du anger fel leveransadress)
  • Din beställning inte kommit fram på grund av exceptionella omständigheter som inte beror på Happy Farmer (dvs. inte tullklarerad, försenad av en naturkatastrof).
  • Andra exceptionella omständigheter som inte beror påhttps://happyfarmer.se

*Du kan skicka in begäranden om återbetalning inom 15 dagar efter att den garanterade leveranstiden (45 dagar) har löpt ut. Du kan göra det genom att skicka ett meddelande till Contact Us page

Om du har godkänts för återbetalning kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att föras över tillditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod, inom 14 dagar.

Exchanges

Om du av någon anledning vill byta din produkt, måste du kontakta oss först så vi kan guida dig igenom stegen.

Skicka inte din inköpta vara tillbaka till oss om vi inte ger dig tillstånd att göra det.

Några anledningar till varför du ska köpa genom oss:

SÄKER HANDEL

Vi gör vårt bästa för att din shoppingupplevelse ska bli trevlig, bekväm, problemfri och framför allt säker.

FRI FRAKT

De flesta av våra produkter levereras genom fri frakt

GRATIS RETUR

Det är okej att ändra åsikt! Du kan skicka tillbaka din beställning för en fullständig återbetalning, vi har täckt dig med vårt fullständiga köparskydd.

NYA VAROR

Splitternya varor är regelbundet tillgängliga

PRISLÖFTE

Vi vill inte att du ska välja mellan det bästa värdet och den bästa servicen. Det är därför vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

UTOMORDENTLIG KUNDSERVICE

Vi försöker besvara dina frågor

SPÅRBARHET

Din vara kan spåras efter beställning!

back to top
Top

Varukorg

×